Eigen jarenlange ervaring

Het team van PromoCat bestaat uit oud distributeurs en online professionals. Van 2008 tot 2010 zijn wij zelf actief geweest als distributeur en verkochten vrijwel alles online. Eind 2010 zijn we in verband met een bedrijfsopsplitsing met deze activiteiten gestopt. Daarna werden wij door bevriende distributeurs gevraagd om een promotionele webwinkel te verhuren. Op een geven moment hebben we besloten de software compleet opnieuw te maken. Maar dan anders en beter. Focus op de bottom line: meer omzet, inzicht en gemak.

De start van PromoCat

Begin 2013 zijn we begonnen met het lanceren van PromoCat. In deze beginperiode hadden we nog geen supplier die met ons samenwerkte. Dit is stap voor stap opgezet. De eerste klant die met ons ging werken heeft ons enorm geholpen met het verbeteren van onze software. Daar zijn nog steeds enorm blij mee. 

Bewondering om de eenvoud

Vanaf het prille begin kenmerkte PromoCat zich vooral op de eenvoud van de diensten in combinatie met de handelsgeest wij die wij hebben als oud distributeurs. Vooral de eenvoud van onze software staat bij ons op nummer 1. Wij hebben dan ook geen handleidingen. Wij geven ook geen trainingen om onze systemen te begrijpen. De diensten van PromoCat zijn zo intiutief gemaakt dat ze binnen een vogelvlucht eigen voelen. 

Elke dag meer online gemak

PromoCat is volop in ontwikkeling. De promotionele branche is dat ook. Volg het nieuws van PromoCat voor de laatste ontwikkelingen in de promotionele branche. Heb je suggesties of denk je dat je een goede aanvulling hebt op ons bedrijf en producten? Laat het ons weten! Wij luisteren graag om te blijven verbeteren!

PromoCat is 100% onafhankelijk en objectief

Je kiest daarom zelf jouw suppliers waaronder: