Al vanaf de start werkt het super eenvoudig

Jij bepaalt de ingrediënten, wij maken het gerecht. Zo kies jij zelf je suppliers. Bepaal je zelf of je een webwinkel of een offerteshop wilt. En welk design je aanspreekt. Natuurlijk geven wij je advies. Wat wij denken dat bij je past. Alles moet kloppen. En pas dan gaan wij aan de slag. PromoCat zorgt vervolgens voor een zorgeloze overgang van oud naar nieuw. Na livegang doen we er echt alles aan om jouw bedrijf verder te helpen.

1. Kies jouw suppliers

PromoCat is onafhankelijk en objectief. Je kunt daarom helemaal zelf bepalen met welke suppliers je wilt werken. Ook als jouw supplier niet bij ons in het overzicht staat is dat geen enkel probleem. Wil je alleen bepaalde productgroepen opnemen van suppliers? Regelen we voor je!

explain image

2. Verstuur aanmelding

Je kunt je eenvoudig aanmelden via deze site. Je kunt zelfs direct jouw suppliers kiezen. Natuurlijk hoef je niet per se een keuze te maken. Je kunt je ook aanmelden en jouw suppliers later aan ons doorgeven. Wil je liever een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden, suppliers kies ik later  -  Direct suppliers kiezen

3. PromoCat komt in actie

PromoCat maakt een passend design voor je. Daarnaast worden de producten van jouw suppliers ingeladen en in jouw site geplaatst. Daarna sturen we jou de sitelink om te kijken wat je ervan vindt. 

We komen bij je langs 

Vervolgens bellen we je op voor het maken van een afspraak. We komen bij je langs om het gehele systeem aan je uit te leggen en de laatste instellingen in te vullen. Daarnaast gaan we samen Mijn PromoCat met je doorlopen en inrichten. 

4. Je bent online!

Als we klaar zijn met de site, zorgen wij ervoor dat je zonder problemen online komt. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Vervolgens gaan we samen met jou naar al je klanten een nieuwsbrief sturen vanuit Mijn PromoCat. Hierin kun je een paar leuke aanbiedingen plaatsen en jouw nieuwe site onder de aandacht brengen. 

5. PromoCat helpt je verder

Meer omzet, inzicht en gemak

Bij PromoCat sta jij centraal. Dat betekent dat we er echt álles aan doen om je verder te helpen. Je kunt ons daarom bereiken hoe en wanneer jij dat wilt. Stel je een vraag via Mijn PromoCat, dan krijg je altijd dezelfde dag antwoord. Wil je bij ons langskomen? Dan ben je altijd welkom. We kunnen natuurlijk ook bij jou langskomen!

PromoCat PromoBooster

Ook kun je gebruik maken van ons PromoCat PromoBooster programma. Dan helpt PromoCat jou om het maximale uit je bedrijf te halen. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van nieuwe acties op jouw eigen site en het versturen van nieuwsbrieven naar je klanten. Of het samen uitdenken en uitwerken van nieuwe verkoopmogelijkheden. Via jouw dashboard zijn de resultaten altijd inzichtelijk.

PromoCat is 100% onafhankelijk en objectief

Je kiest daarom zelf jouw suppliers waaronder:
slogan
  • 100% onafhankelijk Kies zelf jouw suppliers
  • Vast maandtarief Geen verrassingen
  • De beste service We helpen je graag!