Vacature: interactieve designer met een sterke online affiniteit


 
VACATURE: INTERACTIEVE DESIGNER MET EEN STERKE ONLINE AFFINITEIT
We zijn in Nederland en Belgie hard aan de weg aan het timmeren en zoeken per direct een enthousiaste en ondernemende interactieve vormgever met een sterke online affiniteit die helpt bij de implementatie van onze online producten en hét aanspreekpunt is bij vragen. 

TEAM
Als interactieve designer werk je in een team van 8 collega’s. Met dit team lever je een cruciale bijdrage aan de ambitie van PromoCat om de beste online partner te worden voor promotionele distributeurs en suppliers. Bij alles wat we doen kijken we of het slimmer, beter en vriendelijker kan.

WAT JE GAAT DOEN
Het grootste deel van je tijd besteed je aan het helpen van onze klanten. Je ondersteunt bij de implementatie van onze online producten en bent hét aanspreekpunt bij vragen. Je hebt een grote belangstelling voor de online wereld. Een goede kennis van vormgevingsprogramma’s, HTML/CSS is vereist. Je bent mensgericht en bent resultaatgericht. 

WIJ VRAGEN
• Je bent zowel mensgericht als resultaatgericht.
• Je hebt een pro actieve en ondernemende houding.
• Je hebt kennis van adobe illustrator/ photoshop en HTML/CSS
• Je hebt affiniteit met online marketing.
• Je bent tussen de 32 en 40 uur in de week beschikbaar.

WIJ BIEDEN
Je krijgt je eigen zwart/oranje PromoCat stoel en natuurlijk een goed salaris die past bij je kennis en ervaring. Daarnaast kom je te werken in een zeer gedreven en creatief team vanuit Groningen. 

AAN DE SLAG?
Vertel ons waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie. Daarnaast ontvangen wij graag jouw cv. Na een goed gesprek loop je een dag(deel) met ons mee, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Als je vragen hebt dan mag je ons altijd bellen via 050 210 28 10

Contactpersoon: Jeroen Koekoek
Emailadres: jeroenkoekoek@promocat.nl

PromoCat
Koldingweg 5
9723 HL Groningen
I www.promocat.nl