Vacature voor 2 gedreven software developers

PROMOCAT ZOEKT PER DIRECT 2 GEDREVEN SOFTWARE DEVELOPERS
PromoCat zoekt per direct 2 gedreven software developers met de wil om elke dag mee te werken aan het verbeteren van de online performance van onze klanten en aangesloten suppliers.

WAT JE GAAT DOEN
Als software developer kom je ter werken in een team van 8 collega’s. Binnen het development team zijn er drie ontwikkelaars, een Scrum Master en Product Owner betrokken. Met dit team lever je een cruciale bijdrage aan de ambitie van PromoCat om de beste online partner te worden voor promotionele distributeurs en suppliers. Je krijgt binnen de wekelijkse sprints steeds je eigen project. Daarnaast krijg je een eigen project waar je volledig de verantwoordelijkheid voor krijgt samen met 2 van je collega’s.

ZO GAAT HET IN Z’N WERK
• Met gebruik van de Scrum methode stel je prioriteiten voor je eigen werk vast, samen met je development team en Product Owner. 
• Je komt rechtstreeks in contact te staan met onze klanten en aangesloten suppliers. Zo weet je direct wat goed is en waarin nog verbeterpotentieel zit.
• Je werkt binnen een gemotiveerd ontwikkelingsteam aan ambitieuze doelen.
• Je krijgt veel ruimte om te experimenteren en nieuwe innovaties te bedenken.

WIJ VRAGEN
• Je hebt een grote liefde voor PHP en MY SQL.
• Je hebt de wil om onze klanten écht verder te helpen.
• Je hebt een pro actieve en ondernemende houding.
• Je bent tussen de 32 en 40 uur in de week beschikbaar.

WIJ BIEDEN
Je krijgt je eigen zwart/oranje PromoCat stoel en natuurlijk een goed salaris die past bij je kennis en ervaring. Daarnaast kom je te werken in een plezierig en creatief team vanuit Groningen. 

AAN DE SLAG?
Vertel ons waarom je geschikt denkt te zijn voor deze functie. Daarnaast ontvangen wij graag jouw cv. Na een goed gesprek loop je een dag(deel) met ons mee, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Als je vragen hebt dan mag je ons altijd bellen via 050 210 28 10

Contactpersoon: Jeroen Koekoek
Emailadres: jeroenkoekoek@promocat.nl

PromoCat
Koldingweg 5
9723 HL Groningen
I www.promocat.nl