Zien is geloven

Elk ontwerp is anders en uniek. Doe inspiratie op en bekijk onderstaande voorbeelden. Ben je benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen? Laat het ons weten! Bel ons of laat ons contact met jou opnemen.

1. Brandwijk

Het doel van Brandwijk is tweeledig. Ten eerste is het de bedoeling om de eigen site te vernieuwen. Ten tweede is het de bedoeling om door middel van een duurzame webwinkel nieuwe klanten te werven. Door de flexibiliteit van de PromoCat Productdatabase kan er op basis van de gekozen suppliers specifieke productgroepen worden uitgelezen. Hierdoor kan Brandwijk specifieke webwinkels in een handomdraai online plaatsen.

Bekijk Promo.nl

 

2. TeamJOS!

TeamJOS wilde een eigentijdse promotionele webwinkel waar direct in gekocht kon worden en bedrukkingsprijzen direct inzichtelijk zijn voor de klant. Dit resultaat geeft geleidt tot een zeer eenvoudig aansprekend design. 

Bekijk TeamJos.nl

 

3. PromoTex

De internetsite van Promotex is helemaal vernieuwd. Promotex wil dat klanten eenvoudig alle producten kunnen bekijken en offertes kunnen aanvragen. Daarnaast zetten ze de PromoCat Mini in om verenigingen aan zich te verbinden. 

Bekijk PromoTex.nl

4. More than Gifts

More than Gifts wil haar klanten online de mogelijkheid geven om het assortiment te bekijken en eenvoudig een offerte te kunnen aanvragen. Het design van de site is zoveel mogelijk in lijn van de bestaande huisstijl van More Than Gifts ontworpen.

Bekijk More Than Gifts

5. Werk met ons samen via Mijn PromoCat

PromoCat helpt jou om het maximale uit je bedrijf te halen. Via Mijn PromoCat werken we gezamenlijk aan meer omzet, inzicht en gemak. 

Met Mijn PromoCat kan je o.a.:
- Klanten inlezen en rubriceren
- Eenvoudig nieuwsbrieven versturen
- Interactieve dashboards die inzicht geven in je bedrijf
- En nog veel meer

Bekijk alle mogelijkheden

Hulp bij keuze supplier of heb je andere vragen?

Bellen naar +31 (0)50 210 28 10 is het snelst. Dan helpen we je direct persoonlijk verder. Of vul je naam en e-mailadres in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

help
slogan
  • 100% onafhankelijk Kies zelf jouw suppliers
  • Vast maandtarief Geen verrassingen
  • De beste service We helpen je graag!