Extra power met de servicediensten van PromoCat

PromoCat werkt samen met een partnernetwerk die naadloos zijn aangesloten op het online platform van PromoCat. Via de PromoCat Store die je via Mijn PromoCat (jouw eigen portaal) tot je beschikking hebt, kan je heel eenvoudig deze diensten aan- en uitzetten.

Lees meer over deze diensten. 

1. Meer vertrouwen betekent meer verkoop

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Je kan KiyOh inzetten om beoordelingen te vragen aan jouw klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u de klant, maar ook voor jou. De klant kan zien hoe andere bedrijven jou waarderen en een inschatting maken met wie ze te maken hebben. Daarnaast kan je jezelf verbeteren daar waar de klanten dat aangeven. 

Profiteer van een betere ranking in Google

KiyOh is official partner van Google. Door gebruik te maken van KiyOh wordt je site beter geindexeerd in Google. 

2. Direct online betalen

Gebruik de in Nederland meest gebruikte online betaalmethode tegen de beste voorwaarden via PromoCat en Mollie. Geschikt voor alle tarieven, zowel hoog als laag.

1. Via PromoCat slechts € 0,45 (excl. BTW) per transactie.
2. Géén setup- en abonnementskosten.
3. Gratis elke werkdag uitbetalen en een duidelijk transactieoverzicht

Of via Multisafepay of Mister Cash

 

3.Verstuur gratis nieuwsbrieven

PromoCat heeft voor jou een koppeling gemaakt met MailChimp. Dit is een gratis online nieuwsbrieftool die je kunt gebruiken om jouw klanten nieuwe productaanbiedingen te versturen. Vanuit Mijn PromoCat kan je heel eenvoudige een selectie maken van jouw klanten per sector of productafname. Bijvoorbeeld alle bouw klanten of alleen de klanten die de afgelopen maand een bodywarmer hebben gekocht. Zo kan je dus een zeer gerichte actie bedenken voor een zeer gerichte klantselectie.

Resultaten altijd inzichtelijk


Nadat je jouw klanten en producten hebt geselteerd wordt met een druk op de knop al deze informatie naar jou eigen MailChimp Nieuwsbrieftemplate gestuurd. Je kunt dan nog teksten aanpassen en versturen maar. Vervolgens worden de resultaten via Mijn PromoCat inzichtelijk, omdat geregistreerd wordt of de ontvangers van de mailing ook daadwerkelijk een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen binnen een periode van drie weken. 

4. Administratie koppelingen

Een automatische koppeling met je administratie, zodat je niet meer alle facturen handmatig hoeft in te kloppen.  Tot ziens saai werk! 

Exact Online of andere adminstratieprogramma's

Verkoopfacturen die automatisch in de Exact Online boekhouding terechtkomen als je ze verstuurt. Als je werkt met Exact Online is dit mogelijk. Werk je met een ander administratiepakket? Dan gaan we voor jou een koppeling maken!

5. Domeinnaam + Email

Via de PromoCat Store kan je eenvoudig aangeven welke domeinnamen je wilt vastleggen en hoe je jouw email ook direct geregeld wilt hebben. 

 

slogan
  • 100% onafhankelijk Kies zelf jouw suppliers
  • Vast maandtarief Geen verrassingen
  • De beste service We helpen je graag!